gotujecie jaskołcze gnizada z kupkami na ''pysze'' zupki, zjadacie wszystko ci sie rusza! wlacznie : psy i koty, kupujecie magiczna wode minrealna za 500% wartosci, to i siuski pewnie co niektorzy kupia! :)
plc76com czasami lubie prowokowac by zobaczyc ludzi reakcje, ale tutaj nie pisalam niczego obrazliwego, tylko zainteresowalo mnie ze taki temat jest dla Was czyms szokujacym.
tak na marginesie ja nie mowie i nie czytam biegle po chinsku wiec czasami tez moge zle zrozumiec co Wy piszecie :) A jestem tu i proboje poznawac wasza kulture i sposob bycia...a ze malo kto mowi tu po polsku czy angielsku nie jest latwo :) pozdrawiam
if i could speak chinese i would use it :) now I will use my sarcasm charm (so no offence) : Poland is free country, we speak what we thing and nobody get killed for it! so i speak=write, what i think, and I do not offence any body by it). why here? on this site? maybe I want learn something about Chinese people, about your language? or about chinese culture??
OK plc76com and now in chinese (who knows what you will understand from it) back to my 1st reply:
OK,让我们中国的语言,
虽然这是“www.plchinese” - 说话的自由,必须:)
我知道,一些中国人买(非常昂贵),迅速(鸟)插槽,烹调和进食。
中国的一些地方:吃狗和猫等。
你知道这是奇怪的事情对某些人来说。
我的文章 - 它只是简单地回答后,牛尿不应该是一个禁忌的主题!或任何不正常的事情!尿液仍然在使用,例如药!